De beste områdene for nordmenn å kjøpe eiendom i Spania

Kjøpe eiendom i spania

Innholdsfortegnelse

Spania er et populært reisemål for nordmenn, og mange vurderer å investere i eiendom her. Det finnes mange forskjellige områder i Spania som kan være gode for eiendomskjøp, avhengig av hva du er ute etter. Her er noen av de beste områdene for nordmenn å kjøpe eiendom i Spania.


Hvorfor kjøpe bolig i Spania?

  • Det milde klimaet. Spania har et mildt og solrikt klima. Spesielt i sør og på de populære øyene er gjennomsnittstemperaturer på over 20 grader Celsius i løpet av hele året. Dette gjør det til et populært sted for nordmenn som ønsker å flykte fra de kalde vintrene hjemme.

  • De vakre strendene. Spanskekysten og dens øyer har mange vakre strender med fin sand og krystallklart vann. Dette gjør det til et ideelt sted for nordmenn som ønsker å nyte solen og havet.

  • Det gode utvalget av eiendommer. Spanskekysten har et stort utvalg av eiendommer, fra luksuriøse villaer til mer budsjettvennlige leiligheter. Dette gjør det mulig for nordmenn med ulike budsjetter å finne en eiendom som passer deres behov.

  • De gode transportmulighetene. Spania har en rekke flyplasser i nærheten, noe som gjør det enkelt for nordmenn å reise hit. Flere flyselskaper som SAS, Norwegian og Flyr har rimelige flyreiser hit året rundt. Det er også en god infrastruktur med busser og tog som kan ta deg til de ulike byene langs kysten.

  • Det gode utelivet. Spania har mange kulturelle attraksjoner, restauranter og utelivssteder. Dette gjør det til et spennende sted å bo, med massevis av ting å gjøre og oppleve.

Alt i alt er Spania et populært sted for nordmenn å kjøpe eiendom, på grunn av det milde klimaet, de vakre strendene, det gode utvalget av eiendommer, de gode transportmulighetene og det gode utelivet.1. Marbella


Marbella er kjent for sine vakre strender, luksuriøse fasiliteter og utsøkte matopplevelser, noe som gjør det til et populært feriemål for nordmenn. Det er også et stabilt eiendomsmarked i Marbella, med en jevn vekst i prisene, noe som gir nordmenn som kjøper eiendom her en god sikkerhet for at verdien på eiendommen vil øke over tid. Marbella ligger i Andalusia som betyr at eiendommene her trenger man ikke å betale Wealth Tax på fra og med 2023. I tillegg til dette er også Overføringsskatten (Transfer Tax) justert ned til en flat rate på 7%. Marbella ble i 2022 kåret til Europas mest eksklusive destinasjon.


2. Costa del Sol


Costa del Sol ligger langs Middelhavet og er området rundt byen Marbella, og er kjent for sine vakre strender og livlige byer. Det er en stor eiendomsmarked langs Costa del Sol, med mange forskjellige typer eiendommer tilgjengelig.
3. Barcelona


Barcelona er en av Spanias største og mest livlige byer, med en rekke kulturelle attraksjoner, restauranter og utelivssteder. Det er også et godt utviklet eiendomsmarked i Barcelona, med mange muligheter for å kjøpe eiendom både i sentrum og i mindre byer i nærheten. Nordmenn som ønsker å bo i en storby med masse liv og røre, kan finne mange gode eiendomskjøp i Barcelona.


4. Mallorca


Mallorca er en av de store Baleariske øyene, og er kjent for sine vakre strender og idylliske landsbyer. Det er et stor eiendomsmarked på Mallorca, med mange forskjellige typer eiendommer tilgjengelig. Nordmenn som ønsker å bo på en idyllisk øy med masse sol og varme, kan finne mange gode eiendomskjøp på Mallorca.


5. Costa Blanca


Costa Blanca ligger på den østlige kysten av Spania, og er kjent for sine vakre strender og milde klima. Det er et stort utvalg av eiendommer tilgjengelig langs Costa Blanca, fra luksuriøse villaer til mer budsjettvennlige leiligheter. Nordmenn som ønsker å bo i et område med masse sol og varme, kan finne mange gode eiendomskjøp langs Costa Blanca.


Oppsummering


Uansett hvilket område du velger å kjøpe eiendom i Spania, er det viktig å gjøre research først. Se på ulike eiendommer til salgs for å få en ide om hva som er tilgjengelig og til hvilke priser.

Du bør også snakke med en lokal megler for å få en bedre forståelse av markedet og hva du kan forvente. På den måten kan du sikre at du finner den perfekte eiendommen i Spania. Vi trenger kun litt informasjon om dine preferanser så kan vi sette deg i kontakt med de perfekte kjøpsmeglerne skreddersydd til dine behov.

Innholdsfortegnelse

Finn ditt drømmeobjekt ved å bli kontaktet inntil 3 av de beste kjøpsmeglerne.

Fler artikler

uk spain
Les Mer
Nordmenn Spania
Les Mer
Spansk testament
Les Mer
Kjøpe bolig i spania
Les Mer

Planlegger du å kjøpe eller selge bolig?

Godt jobba!

Vi setter deg fortløpende i kontakt med de beste meglerne som vil hjelpe deg i mål med ditt ønske.

Lykke til!