...

Informasjonskapsler

Eiendomispania.no bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen når man benytter seg av nettsiden.

 Hva er en informasjonskapsel?

Informasjonskapsel er en mindre datafil som lagres på den enheten du besøker nettsiden med. For eksempel en datamaskin, mobil eller nettbrett. 

Hvem er ansvarlig for informasjonsinnhentingen?

Drifter av eiendomispania.no og selskapet som er ansvarlig for håndtering av informasjonen som innhentes av brukerne av nettstedet er:

  • Cadas AS (Orgnr: 926 572 229)
  • Bogstadveien 27b, 0355 Oslo
  • kontakt@cadas.no

Nettsiden er registrert hos Domeneshop AS. 

Hvilke informasjonskapsler brukes?

Vi bruker kun informasjonskapsler som er nødvendige for at nettsiden skal fungere og som lar oss få tilgang til informasjon om hvordan besøkende bruker nettsiden.

– Nødvendige informasjonskapsler: Enkelte informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere skikkelig. Ingen personlig informasjon vil bli samlet inn her.

– Funksjonelle informasjonskapsler: Disse informasjonskapslene sikrer blant annet at forespørsler sendt til leverandørene er gyldige.

– Statistikk og analyser: Informasjonskapslene gir oss muligheten til å forstå hvilken aktivitet som foregår på nettstedet, inkludert hvilke sider som leses og hvilke lenker som klikkes på. Vi bruker Google Analytics her, hvor IP-anonymisering er satt slik at vi ikke lagrer informasjon om brukere. Du kan se vilkårene til Google Analytics her.

– Informasjonskapsler som samler inn informasjon for markedsføring og personalisering brukes ikke.Formål

Vi henter inn opplysninger om brukernes adferd på nettstedet slik at vi kan utbedre eventuelle feil, samt forbedre brukervennligheten.Samtykke

Ved å bruke nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.Endringer eller blokkering av informasjonskapsler

Ønsker du å endre eller slå av informasjonskapsler kan du gjøre dette i din egen nettleser. Hvordan du gjør dette finner du i nettleserens hjelpeprogram eller se nettsteder som skriver om dette som for eksempel: allaboutcookies.org

Ved blokkering eller endring av innstillingene for informasjonskapsler i din nettleser kan det forekomme feil på nettstedet. Vi kan ikke garantere at nettstedet fungerer optimalt og vi vil heller ikke stå ansvarlig om det oppstår feil. 

Henvendelser til oss

Ta kontakt på e-post om du har spørsmål rundt informasjonskapsler.

Se hvordan vi behandler dine personopplysninger: Personvernsvillkår.

Planlegger du å kjøpe eller selge bolig?

Godt jobba!

Vi setter deg fortløpende i kontakt med de beste meglerne som vil hjelpe deg i mål med ditt ønske.

Lykke til!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.