...

Beste sted å kjøpe bolig i Spania om man elsker golf

Innholdsfortegnelse

​​Kjøpe bolig i Spania er et populært valg for mange nordmenn som ønsker å nyte den spanske solen og kulturen. Mange som ønsker å kjøpe bolig i Spania elsker også å spille golf.

Costa del Sol

På Costa del Sol også kjent som Costa del Golf finnes det over 70 golfbaner fra Torre del Mar til Sotogrande. Costa del Sol har med disse banene den høyeste tettheten med golfbaner i hele Europa. Siden 1920 tallet når golf først kom til Malaga har Costa del Sol bygget seg opp til å være en av verdens beste golfdestinasjoner.

Marbella, på Costa del Sol, er et godt valg for dem som ønsker å bo nær golfbaner. Dette er en av de mest populære stedene å kjøpe bolig i Spania. Det er mange fantastiske boligprosjekter i området, som alle tilbyr eksklusive fasiliteter som treningssentre, utendørs svømmebassenger, tennisbaner og selvfølgelig flotte golfbaner.

Med over 70 golfbaner er Costa del Sol det stedet i Spania med flest frontline golf eiendommer.

Selve episenteret for golf på Costa del Sol er Nueva Andalucia som ligger i Marbella. Nueva Andalucia er også kjent som Golfdalen. Dette området er et av de mest populære områdene å kjøpe bolig i Spania for nordmenn som er glade i å spille golf. I Nueva Andalucia og umiddelbar nærhet finner man 33 av golfbanene på Costa del Sol.

Det milde klimaet på Costa del Sol gjør at det er mulig å spille golf her hele året rundt. Med tanke på å investere i å kjøpe bolig i Spania betyr dette at om man eier bolig i Spania er det gode muligheter for å kunne leie ut sitt hus eller leilighet hele året.

Costa Blanca

Costa Blanca er en annen god lokasjon for dem som ønsker å kjøpe bolig i Spania nær golfbaner. I Costa Blanca finner du mange golfbaner som er ideelle for golfspillere. En av de beste golfbanene på Costa Blanca er La Finca Golf Course, som ligger i Algorfa.

Costa Brava

Costa Brava er et annet populært sted for dem som ønsker å kjøpe bolig i Spania nær golfbaner. Det finnes flere golfbaner i området, inkludert PGA Catalunya, som er et av de mest populære stedene å spille golf i Spania. 

Mallorca

Mallorca er også et flott sted å kjøpe bolig i Spania for dem som elsker golf. Dette øya har flere golfbaner, inkludert Son Gual Golf Course, som er en av de mest populære golfbanene i området.

Som du kan se, finnes det mange steder å kjøpe bolig i Spania om man elsker golf. Disse stedene har mange flotte golfbaner som tilbyr utfordringer for golfspillere på alle nivåer. Så om man er glad i golf er det få områder hvor det er bedre å kjøpe bolig enn i Spania.

Innholdsfortegnelse

Finn ditt drømmeobjekt ved å bli kontaktet inntil 3 av de beste kjøpsmeglerne.

Fler artikler

uk spain
Les Mer
Nordmenn Spania
Les Mer
Spansk testament
Les Mer
Kjøpe bolig i spania
Les Mer

Planlegger du å kjøpe eller selge bolig?

Godt jobba!

Vi setter deg fortløpende i kontakt med de beste meglerne som vil hjelpe deg i mål med ditt ønske.

Lykke til!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.